Practica Yoga in sarcina

~ Daca tocmai ai ramas insarcinata si NU ai mai facut yoga niciodata: NU este acum momentul sa practici vinyasa yoga, power yoga, ashtanga yoga, hatha yoga, etc. (clase solicitante), ci eventual e bine sa cauti clase speciale de prenatal yoga (nu stiu in Cluj sa se faca asa ceva, deci…).
~ Daca tocmai ai ramas insarcinata si esti o veche practicanta de yoga (cel putin un an de practica constanta, nu de doua ori pe luna!) & sarcina ta decurge super lejer (medicul spune asta) atunci poti sa mergi inainte cu practica ta si vei face cateva modificari de ritm si executie + in timp se vor elimina cateva asane – modificari pe care le discuti cu profesorul de yoga.

*profesorii de yoga nu au un super scaner si nu stiu totul despre studenti, chiar e nevoie sa fii propriul tau avocat;
*yoga este o binecuvantare pentru corp & minte si te asteapta dupa ce nasti = nu te stresa daca nu o practici in aceste 9 luni, nici alte cateva miliarde de femei nu o fac asa ca nu este o tragedie:-)
*mai sunt multe de spus la acest subiect dar cred ca deja s-a inteles esentialul:
~esti o veche practicanta = discutam cu mult drag
~nu ai mai practicat yoga = ne vedem peste 9 luni cu la fel de mult drag

Atat pentru azi, pupici

 

Xo, Sanda
facebook – SYoga

Adaugat in 1. SYoga - cursuri yoga Cluj, 2. Do Yoga & Be Happy & Eat Well
Etichetat , , , ,
Bookmark permalink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>