Emotiile sunt bune

Am emotii pe sambata
Bine, eu am emotii inaintea fiecarei clase de yoga desi au trecut atatia ani – sunt o mica obsedata.
Ma obsedeaza sa se simta bine studentii la yoga, sa fac ca fiecare clasa sa fie altfel si imi pregatesc toate sesiunile de yoga cu drag.
De ce sa fie fiecare altfel? Fiindca pun accentul in fiecare zi pe alte chestii, fiindca asa pot sa acord atentie marita unei situatii/parti anatomice/probleme/bucurii/etc., fiindca asa niciodata vreun student de-al meu nu o sa se plictiseasca.
La inceput nu puteam asta, ma refer la chestia cu fiecare clasa altfel, dar dupa un timp (cam doi-trei ani) m-am invatat cum sa analizez si structurez, iar acuma a devenit o placere planificarea cursurilor.
Am emotii fiindca tin mult sa va placa yoga. Nu de mine, ci yoga. Normal ca una fara alta nu se prea poate ca daca profesorul se balbaie, are o tonalitate gresita, forteaza nota, risca sanatatea studentilor, este fals sau prea teatral, etc., se poate sa va scoata din cap dorinta de a mai participa la clasele lui/ei.
In fine, ma bucur ca in ultimii ani am invatat sa ma bucur de emotii si sa le accept asa cum vin.
Am emotii? Buuun, inseamna ca imi pasa si simt, inseamna ca nasul meu a ramas la locul lui si nu mi s-a urcat nimic la cap.
Stiu ca o sa fie o sesiune frumoasa de yoga sambata fiindca oamenii care participa la ea sunt minunati, plus eu deja am inceput sa lucrez la planul clasei:D

O sa fie bine!
Xo, Sanda

Adaugat in 2. Do Yoga & Be Happy & Eat Well, De-ale mele
Etichetat , , , , , , , , , , ,
Bookmark permalink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>